joi, 24 septembrie 2009

in sfarsit cineva a reactionat

Mare mirare, mare realizare, miraculoasa reactie si nici cea mai mica banuiala de regie. Am mai scris despre OTV-izarea televiziuniilor si de faptul ca nu mai vizionez nici o emisiune de circ mediatic care face rating printre cei cu mintea odihnita dar nu ma pot abtine la asemenea "capodopera".
Seara trecuta butonam tv-ul si am ajuns pe la Antena 1 la circul lui Carpatos si era invitat Botezatu. Parca am intuit ca ceva se va intampla si am urmarit pret de cateva minute (si acum ma bufneste rasul cand scriu), ceea ce a urmat ma uns la suflet. In stilul caracteristic de circ al emisiunii cu acel chelios, care nici acum nu stiu cum se numeste dar ii sta rau daca nu isi imbraca un costum de clovn pentru ca asta e menirea lui in acea emisiune, era invitat Botezatu pentru ca aparuse nu stiu ce scandal monden si ceva bla-bla-bla. In ingustimea lor bolnava au facut o regie si l-au invitat pe Lis (fostul primar al Bucurestiului care mai nou e vedeta tv) sa-l casatoreasca pe Bote cu decorul emisiunii (o tipa blonda care sta pe un scaun prin platou banuiesc pentru rating). E acum incepe partea misto, Bote refuza sa intre in jocul lor, se enerveaza (la propriu) si vrea sa plece din platou pentru ca, argumenteaza el, nu e dispus sa joace intr-o scena penibila creata de mintea bolnava a unui realizator de circ tv doar de dragul audientei si incepe o discutie mai aprinsa intre el si Carpatos care nici cand are scrise intrebarile nu le poate citi cursiv iar sa vorbeasca liber e un adevarat chin pentru el.
Nu sunt fan Botezatu, il respect pentru realizarile lui profesionale si totodata nu-l consider o capacitate in ale vorbitului dar i-a dat cu flit marelui gazetar la revistele pentru onanisti si mai nou realizator de emisiuni tv Carpatos de acesta parca avea microfonul taiat din regie. Parerea mea e ca Bote sa informat putin din bucataria emisiunii si stia cam ce il va intreba Carpatos, ia facut varza emisiunea care de obicei e un circ si nici clovnul chelios nu mai avea haz sau nici macar nu mai putea capta atentia de la schimbul de replici dure dintre el si monosilabicul Carpatos. In sfarsit o vedeta invitata la o amisiune in direct (mare noroc ca altfel inregistrau alta) care spune pe fata ca sa saturat de regiile ieftine in care se complac asa zisele persone publice invitate in astfel de emisiuni si intra in jocul murdar al realizatorilor.
Sper sa le fie rusine celor care s-au complacut pana acum in asfel de situatii penibile si sa boicoteze astfel de emisiuni daca au coloana vertebrala iar ei sa ramana cu vedetele de cartier lansate doar la asemenea circuri tv de care s-au saturat si cei care le urmaresc ca nu mai e nimic de inventat mai penibil decat sa facut pana acum.
Daca ati vazut prima parte a emisiunii (la continuare nu am mai rezistat ca au dat-o in diverse pe linia lor clasica) sau daca nu o gasiti aici:
http://www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=61443&type=show&item=108
sper sa rezistati la introul cretin al celor doi cheliosi care vorbasc degeaba si cred ca doar din placerea de a se auzi vorbind pentru ca de fapt nu spun nimic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu