miercuri, 14 octombrie 2009

Klaus Johannis ? . . . . . . . . . . . . .

A cazut guvernul?
Nimic extraordinar, era ceva normal sa se ajunga aici, iar culisele acestie miscari se vor putea discuta abia peste cateva zile si o sa vedeti de ce, alceva e culmea ipocriziei:
"Kalus Johannis prim ministru tehnocrat", de cand un profesor de fizica a devenit tehnocratul salvator al romaniei? La 20 de ani de la sloganul "Nu ne vindem tara" apelam la un "neamt" sa ne scoata din criza? NU sunt xenofob si datorita acestui fapt tin sa-mi exprim parerea fata de acesta ipocrizie politica.
Acest personaj si-a creat o buna publicitate la nivel national in urma proiectului Sibiu - capitala culturala europeana pentru care de fapt nu are prea multe merite deoarece cu banii alocati acestui proiect se putea face mai mult decat sa zugravesti niste cladiri si sa refaci un pavaj. Intradevar impresionant pentru cei care nu au vizitat un oras civilizat si nu constientizeaza ca a fi zugravite niste cladiri si a fi curatenie e o chestiune normala si nu o realizare incredibila. Nimeni nu a dezvoltat subiectul sutelor de mii de euro platite din bani publici pentru concertele unor formatii expirate cu sonorizari de toata jena dar intradevar moka pentru public.
Nu pot decat sa observ ca sa ajuns sa nu mai avem variante si atunci apelam la un exemplu de scces pentru cei care nu cunosc detaliile (oricine avea banii aceia la dispozitite facea cel putin atat) iar auto-intitulatii analisti politici, limbincuristi ca de obicei, deja s-au trezit sa ridice in slavi un personaj de a carui profesie nici macar nu au habar desi era usor sa consulte siteul sau personal si sa constate ca acel "bun gospodar" care e catalogat un superprofesionis e doar un biet profesor de fizica care in urma unui experiment fizic va transforma Romania intr-un Sibiu infloritor.
Romani! Dormiti linistiti, noi veghem! pare sa ne transmita clasa politica care e preocupata sa ne imbete cu apa rece, dar nemtesca.

Un comentariu:

  1. Cred că ai atins punctul sensibil. Chiar dacă ar fi adevărat că Klaus Johannis este un tehnocrat, nu ştiu cât va putea el schimba în jungla politică din jurul primului-ministru. Deci: o altă manevră pentru cei orbi!

    RăspundețiȘtergere