marți, 27 octombrie 2009

Leapsa electorala: Pantera Roz Presedinte

Leapsa primita de la Dan Ciulea

Presupun că nu sunt singurul scârbit de clasa politică românească şi de politicienii ei. M-am săturat de Ridzi, Meir, Basescu, JohannisBoc şi care dracu’ or mai fi. Nu avem o clasă politică, nu avem politicieni de carieră, nu avem oameni la putere care să vrea binele ţării ăsteia şi al poporului român. Vin alegerile. Aceeaşi mizerie electorală, aceeaşi împroşcare cu noroi, aceleaşi promisiuni deşarte, acelaşi căcat.

Majoritatea tinerilor nu vor să meargă la vot. Nu au cu cine vota, pe bună dreptate.
Propun un candidat la preşedenţie. Oficial lansez în campania electorală Pantera Roz.
                                                             Pantera Roz – Preşedinte!
E de preferat Pantera Roz în locul tuturor bufonilor care ne vor votul. În locul bufonilor care se vor/visează preşedinţi.
Militez pentru mersul la vot. Vreau ştampila pusă pe Pantera Roz. Chiar dacă nu va fi tipărit pe buletinul de vot o căsuţă în care să scrie Pantera Roz, o putem desena noi cu pixul. Împreună putem face asta! Putem să le dăm bufonilor un vot de blam. Putem să le dăm un candidat pe măsură: Pantera Roz.
Informaţia pe bloguri circulă foarte repede. Suntem o comunitate mare, în creştere. Putem face că Pantera Roz să meargă în turul doi al alegerilor. Putem să ne facem auziţi cu ajutorul ei. Putem să ignorăm clasa politică prin prezenţa la vot şi anularea votului votând Pantera Roz. Putem să ne motivăm şi să mergem la vot împotriva bufonilor. Votaţi Pantera Roz! Susţineţi mişcarea electorală a Panterei Roz! Lua-ţi-o ca pe o leapşă, publicaţi materiale politice în favoarea Panterei Roz, folosiţi afişul electoral al Panterei Roz, da-ţi leapşa la cât mai mulţi bloggeri. Împreună ne putem face auziţi. Împreună putem schimba ceva.

Leapsa merge mai departe la:
- Vania
- Liviu Chifane
- Petronela Bruma
- Law
- Achilianu
- Marian
Si toti care nu i-am mentionat si doresc sa mediatizeze acest candidat al nostru !
PS: si pe Anne o nominalizez la leapsa

13 comentarii:

 1. Primim cum nu, si te provoc si pe tine la acesta leapsa ;).

  RăspundețiȘtergere
 2. Mercic petru ajutor si sustinere a candidatului nostru care ne-am promis ca "nu ne promite nimic", ne-a asigurat ca "nu ne asigura nimic", .......... , si are sloganul "nu am nimic de oferit" :).

  RăspundețiȘtergere
 3. Personal, susţin un alt candidat. Oricum, îi doresc succes Panterei Roz...

  RăspundețiȘtergere
 4. Vania si eu urez succes candidatului care il susti tu si poate ne mai schimbam si noi nehotaratii optiuniile pana la alegeri si il abandonam pe Pantera Roz pentru o Romanie a bunului simt ;).

  RăspundețiȘtergere
 5. Pantera Roz iti multumeste pentru sustinere. La fel si eu. Bafta multa in continuare.

  RăspundețiȘtergere
 6. Am luat leapşa. Sper să am cui să o dau!

  RăspundețiȘtergere
 7. @Mitza bafta si tie si sa ne sustinem reciproc candidatii ;).

  RăspundețiȘtergere
 8. @Prefesore Pantera Roz se bazeaza pe tine si eu la fel, bafta multa :).

  RăspundețiȘtergere