joi, 19 noiembrie 2009

Fama nihil est celerius (Ovidiu) - Nimic nu este mai rapid ca zvonul.

In urma unor discutii interesante care au generat si controverse, dar s-au dovedit in final constructive, de aceea e bine sa comentezi daca citesti ceva pe un blog si ai ceva de spus (daca doriti sa intrati in proiectul de "protectie a martorilor" o puteti face anonim sau cu pseudonim pe acest blog), s-a nascut un proiect si cred ca sunt sanse sa-l dezvolte cineva daca are mai mult timp.
Acest proiect l-a inceput Dan Ciulea cu articolul Talente in noapte , eu as fi dat alt titlu dar respect autorul si apreciez initiativa, si pe al sau blog doreste sa promoveze la sectiunea Galeria de arta bloguri si pagini web ale unor artisti care si-au descoperit si cultivat acele talente de care discutam noi aprins in postul de care va aminteam. Daca aveti propuneri, sper serioase, va asteptam si nu ezitati sa promovati pentru ca asa cum spuneam si in titlu zvonul face minuni si sunt talente care merita mediatizate.
Eu am o propunere Stefania Nistoreanu a carei picturi puteti sa le admirati si voi, mai trebuie sa-i obtinem acceptul, pentru ca asa e etic si moral.
Asteptam propuneri si idei concrete ca sa nu patim ca in sceneta de mai jos ;).

17 comentarii:

 1. @Teo
  despre cei care si-au descoperit acel talent de care vorbeam noi intr-un post anterior si care si-l cultiva si au reusit sa creeze ceva, indiferent in ce domeniu, iar tu crezi ca merita sa fie promovati.

  RăspundețiȘtergere
 2. Crezi că aş putea s-o promovez şi eu pe Luiza pe blogul lui Dan?
  Te întreb pe tine,pentru că eşti coautor la proiect :)

  RăspundețiȘtergere
 3. @Sebra
  cum sa nu, trebuie sa o convingi sa-si faca un blog sau pe blogul tau sa postezi tablourile ei si restul rezolva Dan. Nu sunt neaparat coautor eventual la nascocirea ideii ;).

  RăspundețiȘtergere
 4. Ea nu-şi va face blog :))
  O să-i aranjez puţin secţiunea ei de pe blogul meu şi voi vorbi cu Dan :)
  Bine.Eşti născocitor atunci :))))

  RăspundețiȘtergere
 5. @Sebra
  e bine si asa la tine pe blog cu o sectiune speciala cred eu daca ea nu vrea blog sa web-page.
  Se pare ca da sunt co-nascocitor ;).

  RăspundețiȘtergere
 6. @Sebra : nu e obligatoriu sa isi faca blog, sa imi dai un mail cu picturi, si o sa i le public
  Ar fi interesant sa isi dea si ceva date de contact, preturi... tot ce vrea ea sa fie public

  RăspundețiȘtergere
 7. @Adrian: maine noapte la ora 3 va fi publicat articolul despre Stefania

  RăspundețiȘtergere
 8. @Dan
  esti demn de un premiu mare si nu doar unul din asta "blogaresc" ;), felicitarile mele deocamdata.

  RăspundețiȘtergere
 9. @Adrian....mi-se umple inima de bucurie cand ma gandesc ca mai sunt persoane care se gandesc la sacrificiul unor talente inascute....cat despre Stefania, are un talent fantastic, mai ales la pictura religioasa....

  RăspundețiȘtergere
 10. @Deea
  Am scris si pe blogul lui Dan ca am o propunere foarte buna si nu e singura, poti sa te uiti si pe blogul Sebrei la sectiunea Luiza si o sa vezi si acolo cateva picturi superbe, un alt stil putin mai abstract si imi plac mult si alea, o sa le vedem in "gelerie" curand. Trebuie sa-i facem statuie lui Dan pentru munca depusa.

  RăspundețiȘtergere
 11. multumesc multumesc, dar vreau totodata sa va multumesc si eu voua, si vreau sa le multumesc si artistiilor, pana la urma ei sunt geniile, noi suntem doar cei care incerca sa luminam putin lumea lor, nu pentru ei, ci pentru noi, ca pana la urma noi ne aflam in intunericul noptii, noi nu stim de existenta lor... pe mine unu ma bucura extrem de mult cand aflu despre un artist... ;)
  Hai ca va astept cu propuneri noi

  RăspundețiȘtergere
 12. @Dan
  am vazut munca ta si iar te felicit pentru dezvoltarea galeriei, poate se concretizeaza si propunerea Sebrei iar radarul meu este pornit si cum gasesc ceva semnalizez prezenta ;).

  RăspundețiȘtergere
 13. :)
  eu am vb cu cineva ptr un banner... inca nicu un raspuns, dzaxata a vb si ea...asteptam
  Poate ai tu ceva cunostiinta :)

  RăspundețiȘtergere
 14. @Dan
  am gasit la un moment dat un site unde puteai sa-ti faci banner singur, trebuie sa sap sa-l gasesc si rezolvam problema ;).

  RăspundețiȘtergere
 15. am primit un banner pe 2 dimensiuni, pana luni sper sa mai primesc pe inca 4 dimensiuni, pana una alta , daca vrei sa le vezi: http://www.ciulea.ro/sustine-galeria-de-arta/
  I-am mai cerut sa imi faca unul si pentru propunere talent... acum nu vreau sa intand coarda, ca lucreaza gratis, sau ma rog in troc, :d

  RăspundețiȘtergere
 16. @Dan
  acum il postez, si o sa-l pun jos pentru ca nu-mi permite bara din dreapta, poate cele de luni sunt si pentru bara laterala sa-l pot posta mai sus ;).

  RăspundețiȘtergere