sâmbătă, 22 ianuarie 2011

apel catre oamenii cu suflet mare

Am primit ieri de la Nea Costache o informatie care trebuie naparat mediatizata, cel putin atat lucru putem face restul depinde de posibilitatiile fiecaruia. Nu mai are rost sa va astern tot articolul pentru ca il gasiti aici: Apel catre blogosfera un copil are nevoie de noi  iar daca doriti toate detaliile despre micutul Paul Ispas intrati aici Povestea lui Paul.
Sper sa reusim impreuna sa-l ajutam.

3 comentarii:

 1. Multumesc pentru preluarea articolului!
  O zi minunata!

  RăspundețiȘtergere
 2. Bună ziua, numele meu este Costin Comba și administrez un blog de fotografie www.costin-comba.blogspot.com . Aș vrea să vă rog dacă doriti să facem un schimb de link-uri cu www.costin-comba.blogspot.com Dacă doriți să mă băgați în seamă bine, dacă nu, mă înclin cu respect și vă mulțumesc, atașând scuzele de rigoare pentru deranjul creat. Daca doriti sa imi lasati un mesaj de confirmare sau infirmare, o puteti face pe blogul meu la rubrica "Link exchange" sau la adresa de email costin_ph@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 3. @Costin Comba
  maestre, ai sburat direct in blogroll si asta pentru mai multe motive care tin neaparat sa le mentionez: ai un blog ifoarte interesant la prima vedere si am sa revin pentru aprofundare ;), mi-a placut mult comentariul tau pentru ca nu e unul sec si ce mai te recomanda cv-ul de pe blog ;).
  De obicei nu accept schimburi de link dar exceptiile confirma regula ;).
  La buna citire si revedere.

  RăspundețiȘtergere