marți, 5 aprilie 2011

"Beati pauperes spiritu" (Fericiti cei saraci cu duhul) ...

... si inca ce fericiti ... nici cel putin nu ne putem imagina. Au putine probleme si in general sunt cele petru care noi nici cel putin nu ne-am pierde timpul sa ne gandim la ele ... iar daca, in spiritul natiunii noastre de romani adevarati, au ce manca si ce bea ... le este perfect, cu exceptia uneia existentiale care trebuie dezbatuta si transata rapid si definitv, urmata de un "am rezolvat`o si p`asta".
Cel mai interesant lucru este sa privesti si sa asculti ceea ce se petrece in jurul tau, mda ... pentru mine sincer e foarte interesant si de cele mai multe ori sunt siderat de ceea ce vad si aud. Cel mai interesant e in metrou, acolo sunt foarte multi subiecti si ai parte de multe imagini si franturi de discutii halucinante dea dreptul. Dar nici pe o terasa, ca tot veni ea micuta primavara, nu e mai rau, doar ca sunt mai putini subiecti dar avantajul e ca poti aprofunda studiul... De obicei sunt cu capul in nori si nu par a asculta sau privi, din spatele ochelariilor de soare, decat in gol, astfel lumea din jur isi slobozeste gura si atunci incepe distractia. E de ras frate, nu gluma, noroc ca am invatat sa rad in gand si nu deranjez, oricum par mai dus cu capul sau de pe o alta planeta, deci inofensiv. Iar uni flatuleaza, oral si nu pe cale anala (cei drept asa cel putin doar se aude nu si miroase, dar asta nu e garantat), verzi si uscate, ca dupa cum v-am spus tot a venit primavara si impletirea verdelui crud cu uscaturile ramase din toamna ne cotropesc, de fac spume la gura nu alta.
Acum inteleg de ce "Artem non odit nisi ignarus" (Numai ignorantul uraste arta), de fapt el prezinta o ura exacerbata a tot ceea ce-l inconjoara si mai ales asupra a ceea ce nu intelege. Asta e, cum se spune "bucurosi le-om duce toate, de e pace, de-i razboi".
Acum ca sa vedem si nivelul natiunii ... vizionare placuta si sa nu va prapaditi prea tare de ras ;) :

.......

.......

2 comentarii:

  1. Doarmne cum sunt filmuletele astea. Primul nu il stiam dar ultimele 2 sunt ceva mai vechi, insa mereu cand le revad rad copios.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Mihai
    exprimarea natiunii maestre :)))) ce putem face altceva decat haz de necaz (realitate de fapt) ;).

    RăspundețiȘtergere